Gezicht ontharingspads

Snel eenvoudig en pijnloos ontharen. Dat kan eenvoudig met onze ontharingpads. Ontharingpads die wij voor u maken is eenvoudig in gebruik. De verpakking bestaat uit een houder waar je eenvoudig de pad op kunt plakken. De houder ligt lekker in de waardoor je zonder de huid te beschadigen ongewenste haartjes pijnloos kunt verwijderen.

Epispring® gezichtspads is het beste alternatief voor waxen en scheren. Met de Epispring® gezichtspads voorkom  je stoppels die je krijgt door scheren. De gezichtspads verwijderen niet alleen ongewenste haartjes maar verwijderen ook dode huidcellen waardoor je een zijde zachte huid krijgt na de behandeling met deze pads. 

 

Gebruiksaanwijzing

Epispring® gezicht pads, het beste alternatief voor waxen en scheren!

Gebruiksaanwijzing:
De huid moet schoon en droog zijn. Haal de houder, applicator uit zijn verpakking en verwijder het papier aan de achterkant van de pad, plak vervolgens de pad op de applicator. houd de applicator met uw vingers vast en plaats je wijsvinger aan de bovenzijde van de applicator. Plaats de pad tegen je gezicht op de plek waar je wenst te ontharen. draai in circelvormige beweging een aantal keer linksom en daarna een aantal keer rechtsom. Je moet een lichte druk uitvoeren als je aan het draaien bent, druk niet te hard. de juiste druk merk je vanzelf. Ben je klaar met ontharen, laat even je huid rusten.

Als u klaar bent met ontharen, leg dan als “cool-down” een koude handdoek op het onthaarde gebied gebruik daarna een vocht inbrengende crème. 

Waarschuwing:
Heeft u last van een geïrriteerde of gevoeligheid, probeer dan eerst een kleine stukje van de huid en kijk hoe uw huid reageert. Niet gebruiken bij een kapotte of verbrande huid.

Over Epispring®

Sinds 2008 zijn wij dé leverancier van innovatieve ontharing producten. Onze motto is snel eenvoudig en natuurlijk effectieve producten maar mee je heel eenvoudig in gebruik. In deze drukke tijd wil je niet al te lang bezig zijn met ontharen. Daarom kiezen de meesten voor snel ontharen met een scheermesje. De meesten vergeten de vervelende gevolgen van scheren, stoppels! Met de producten van Epispring® kan je net zo snel ontharen zonder al te veel voor- of nabehandeling.  

5 - Copy
Meet our retailers

Where we are found

Say hello! We love it!

Get in touch.